chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін збільшив пенсії ветеранам, яким 100 років і більше

15 жовтня 2012 о 16:34

Постановою Кабінету Міністрів №908, яка прийнята 26 вересня 2012 року збільшено розміри підвищень до пенсій ветеранам війни, яким виповнилося 100 і більше років, втричі. Про це УНН повідомили у прес-службі Мінсоцполітики.

Відповідно до цієї постанови ветеранам війни, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та особам, на яких поширюється дія законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертв нацистських переслідувань», яким виповнилося 100 і більше років, виплата підвищень (надбавок) до пенсії або щомісячного довічного грошового утримання або державної соціальної допомоги, що виплачується замість пенсії, здійснюється в потрійному розмірі".

Іншим особам, яким виповнилося 100 і більше років, встановлюється підвищення до пенсії або щомісячного довічного грошового утримання або державної соціальної допомоги, що виплачується замість пенсії, у розмірі 20% прожиткового мінімуму, встановленого законом для осіб, які втратили працездатність.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути