chrome firefox opera safari iexplorer

ЦВК дасть офіційні результати виборів не раніше 11 листопада

29 жовтня 2012 о 13:10

Центральна виборча комісія може встановити офіційні результати виборів народних депутатів України не раніше 11 листопада.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив член ЦВК Михайло Охендовський.

«Я думаю, що 11-12 листопада якраз є ті строки, коли ЦВК встановить результати як по кожному одномандатному виборчому округу, так і по загальнодержавному багатомандатному округу», — сказав М.Охендовський.

За його словами, на переважній більшості дільничних виборчих комісій підрахунок голосів завершено. «Дільничні виборчі комісії доставили протоколи до окружних виборчих комісії, і якраз на рівні окружних виборчих комісій опрацьовано 50% протоколів», — додав він.

М.Охендовський підкреслив, що до електронної системи «Вибори-2012» вносяться дані лише «з математично коректних протоколів».

Як повідомляв УНІАН, згідно з законодавством, ЦВК повинна встановити офіційні результати виборів не пізніш ніж на 15 день з дня голосування, тобто не пізніше 12 листопада.

Розділи: Суспільство

21 вересня

Інші дати
21 вересня відзначають:
  • День винахідника і раціоналізатора України.
  • День фармацевтичного працівника України.
  • День миру.
  • Міжнародний день миру.
Розгорнути
Народився Леонід Кисельов
(1946, м. Київ - 1968) - український поет, прозаїк, перекладач. Посмертні збірки: "Стихи. Вірші", "Последняя песня. Остання пісня", "Тільки двічі живемо".
Розгорнути
Народився Петро Ніщинський (Байда)
Український композитор, перекладач. автор музичної картини "Вечорниці" до драми Т. Шевченка "Назар Стодоля". Перекладав твори античних класиків ("Антігона" Софокла, "Одіссея" Гомера).
Закувала та сива зозуля Раннім ранком на зорі. Ой, заплакали хлопці-молодці, Гей, гей, там на чужині В неволі, в тюрмі... Вони плакали, гірко ридали, Свою долю викликали: "Ой, повій, повій Та буйнесенький вітре, Та й понад море, Та винеси нас із кайданів, з неволі В чистеє поле, Та понеси на Вкраїну, Гей, гей, нас на Вкраїну... А на Вкраїні — там сонечко сяє, Козацтво гуляє, гуляє і нас виглядає, Нас виглядає!" По синьому морю Байдаки під вітром гуляють, Братів, щоб рятувати, Запорожці чимдуж поспішають.
Розгорнути
1648 – Богдан Хмельницький розбив польську армію в битві під Пилявцями
Українська армія захопила всю ворожу артилерію (92 гармати) та величезний обоз з матеріальними цінностями. Загальна вартість трофеїв перевищувала 7 млн. злотих. В результаті Пилявської битви польську армію було розгромлено, повністю звільнено Волинь і Поділля, створились сприятливі умови для визволення всіх західноукраїнських земель.
Розгорнути