chrome firefox opera safari iexplorer

Міносвіти затвердило розклад ЗНО

21 листопада 2012 о 10:02

У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України підписано наказ від 20.11.2012 № 1297, яким затверджено Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році. Про це УНН повідомили у прес-службі МОНмолодьспорт.

Відповідно до цього наказу реєстрацію осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання здійснюватимуть регіональні центри оцінювання якості освіти з 4 січня до 5 березня 2013 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься наступного року після завершення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах. Наводимо строки проведення тестувань з усіх предметів:

3 червня – хімія;

5, 6 червня – українська мова і література;

8 червня – іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська);

10 червня – російська мова;

12, 13 червня – математика;

15 червня – географія;

17 червня – всесвітня історія;

19, 20 червня – історія України;

22 червня – фізика;

25 червня – біологія;

27 червня – світова література.

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання буде проведено впродовж 4-11 липня 2012 року.

Розділи: Новини освіти

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути