chrome firefox opera safari iexplorer

У Чернівцях симфонічний оркестр зіграє всесвітньовідомі рок-хіти

11 грудня 2012 о 16:45

Симфонічний оркестр Brevis, відомий обробками легендарних рок-композицій, уперше зіграє буковинцям 24 грудня у Чернівецькій обласній філармонії.

«Щоби симфонічний оркестр вийшов на сцену і виконав у своїй інтерпретації легендарні рок-хіти... Ця програма готувалася роками, - розповідає автор проекту, диригент оркестру Brevis Геннадій Фіськов. — Так, ми уже маємо три різні програми — щоразу дивуємо чимось новим. Якщо Чернівцям сподобається наш проект, ми приїдемо знову і, звісно, з новою програмою! Зауважу, що у Вінниці, Луцьку, Тернополі нас прийняли гарно. А тому з нетерпінням чекаємо приїзду до Чернівців».

Виступ оркестру пройде під гаслом «Відчуй музику так, як відчуває її оркестр Brevis». У програмі — виконання оркестром творчості Queen, Metallica, Deep Purple, Kiss, Pink Floyd, Scorpions, Nazareth, Bon Jovi, Muse, Depeche Mode, Michael Jackhson, AC/DC.

Джерело: Молодий Буковинець

1 травня

Інші дати
Народилася Нонна Копержинська
(1920, м. Київ – 1999) - українська актриса театру і кіно. Народна слава прийшла до неї після ролей у фільмах «За двома зайцями» і «Королева бензоколонки».
«Нонна Копержинська не грала на сцені – вона на ній жила, і в цьому її можна порівняти з Амвросієм Бучмою». (Галина Яблонська).
Розгорнути