chrome firefox opera safari iexplorer

У школах Вінниці нововведення – безкоштовний Wі-Fі

20 грудня 2012 о 13:37

У кожному класі і коридорах той, хто знає пароль доступу, без проблем користується інтернетом.

Вчителі пояснюють: перед технічним прогресом, який наступає, неможливо зачинити жодні шкільні двері. Уже з першого-другого класу діти в соцмережах, кажуть вчителі. Тож почали навчати вихованців культури інтернет-прогулянок. Саме тому і запровадили повсюдний Wі-Fі. Спроби шукати в інтернеті порно чи насильство у шкільних стінах, звичайно, були, кажуть педагоги. Але з дітьми працюють, пояснюють, вчать. Підключають батьків. Від прогресу не сховаєшся, кажуть викладачі, які й самі не уявляють своєї праці без всесвітньої павутини.

"У нас є значна частина вчителів, які викладають свої уроки, свої навчальні посібники в інтернет. І це спілкування відбувається.

Це знаєте не просто як книжка в електронному вигляді ", — каже заступник директора гімназії №17 Ліліана Гончарук. Обладнання для Wі-Fі встановлене у більшості вінницьких шкіл. Платять за нього доброчинці. А щоб жителі сусідніх будинків задурно не користувались шкільним інтернетом, пароль доступу змінюють кожні два тижні.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини освіти

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути