chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явилося два нових міністерства

24 грудня 2012 о 10:50

Президент Віктор Янукович створив кілька нових міністерств. Про це йдеться в указі «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади», оприлюдненому у понеділок, 24 грудня.

Відповідно до пункту 15 частини першої статті 106 Конституції України президент утворив:

— Міністерство доходів і зборів України (реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування);

— Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном; — Державну службу України з надзвичайних ситуацій, реорганізувавши Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державну інспекцію техногенної безпеки України.

Нагадаємо також, Янукович у зв'язку з відставкою Кабміну звільнив низку міністрів.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути