chrome firefox opera safari iexplorer

У київському театрі Чорний квадрат пройдуть благодійні спектаклі

15 січня 2013 о 10:16

У Києві відбудуться благодійні вистави, які допоможуть зібрати кошти на потреби ВІЛ-позитивних українців.

16 та 17 січня ВБО Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ та творче об'єднання Чорний квадрат представлять виставу на камерній сцені знаменитого театру Всі жінки продаються...

Усі кошти, які будуть зібрані у підсумку, передадуть на потреби ВІЛ-позитивних людей. Крім того, одну з головних ролей у цій виставі грає ВІЛ-позитивна жінка.

«Ми хочемо популяризувати тему толерантного ставлення до людей, які живуть із ВІЛ, та привернути увагу громадськості до проблеми епідемії ВІЛ/СНІДу. Ми хочемо показати, що з епідемією можна боротися за допомогою мистецтва. Люди повинні знати, що внесок кожної людини може зіграти вирішальну роль у боротьбі за чиєсь життя. Причетність — ось що об'єднує людей навколо ідеї. І цього року перегляд спектаклю знову допоможе жити ВІЛ-позитивним людям», — заявила Ганна Константинова, координатор роботи зі зв'язків із громадськістю і пресою Мережі ЛЖВ.

Глядачі зможуть спостерігати у виконанні творчої групи Чорного квадрата веселу ексцентричну комедію, яка демонструє три різні точки зору на питання: Чи продаються жінки? Чи існує любов? Хто головний: чоловік чи жінка?

Забронювати і викупити квитки можна у PR-відділі Мережі ЛЖВ за адресою вул. Межигірська, 87-Б, 1 п-д., 3 поверх або за телефоном: (044)467-75-67/69, (067)-932-05-16.

Камерна сцена театру Чорний квадрат розташована за адресою вул. Артема, 5-Б.

16 травня

Інші дати
Народився Микола Костомаров
(1817, с.Юрасівка, нині – м.Дружба, Сумська область - 1885) - видатний український історик, поет-романтик, мислитель, громадський діяч. Автор «Книги буття українського народу».
«Бо не хотіла Україна іти услід язиков, а держалась закону божого, і всякий чужестранець, заїхавши в Україну, дивувався, що ні в одній стороні на світі так щиро не молються богу, ніде муж не любив так своей жони, а діти своїх родителей». (Микола Костомаров)
Розгорнути
Народився Тодось Осьмачка
(1895, с. Куцівка Черкаська область – 1962) - український письменник, прозаїк, перекладач.
«Гей, степе мій, підпер ти ріками моря, щоб не схитнулися вони на ниви хлібороба... Ти запалив дзвінкі вогні великих сизих рос, що з ринків падають на обрій — на вічний твій покос...» (Тодось Осьмачка)
Розгорнути