chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі пройде перша в історії міста еротична виставка

22 січня 2013 о 17:03

З 14 по 16 лютого в Одесі пройде перша в історії міста еротична виставка Купідон Party. Релігійні організації міста заявили про свій протест.

У програмі — покази нижньої білизни, стрип-шоу в режимі нон-стоп від одеських клубів, експозиція живопису та фотографії на однойменну тематику і виставка-продаж пікантних товарів для дорослих.

«У вас з'явиться прекрасна можливість придбати подарунки для отримання задоволення, насолоди та урізноманітнення життя собі та своїм коханим», — повідомляють організатори.

Центральною подією виставки стануть майстер-класи із сексуальної освіти. Зокрема, гостей запрошують на уроки Орально-мануальних пестощів і майстер-класи 7 секретів ідеальних жінок, Поцілунок-2013 і Секрети великих коханок — розвиток інтимних м'язів.

Буде працювати ігрова зона для охочих погратися у фанти і навіть відкритий Chillout з переглядом фільмів для дорослих.

За неофіційною інформацією, релігійні організації міста вже заявили про свій протест і готуються пікетувати виставку.

Захід з позначкою «тільки для дорослих» пройде в Арт-центрі Коробчинського на вулиці Пушкінській, 3.

Виставка триватиме з 14 по 16 лютого та буде відкрита з 14:00 до 22:00. При цьому, попереджають організатори, вони пустять лише осіб, яким виповнилося 18.

Нагадаємо, що з 23 по 25 листопада в Києві вперше проходила Міжнародна виставка для дорослих — XPLANET.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути