chrome firefox opera safari iexplorer

Складено рейтинг найкращих і найгірших подарунків на 23 лютого

21 лютого 2013 о 13:35

Найкращим подарунком до Дня захисника Вітчизни чоловіки вважають мобільні телефони (8% опитаних), ноутбуки/планшети та гроші (по 6%).

Крім того, сильній статі подобаються і романтичні побаченнях, і вечері при свічках, і секс (7%).

Про це свідчить рейтинг найкращих і найгірших подарунків, складений холдингом «Ромір» на основі опитування, пише ТСН. 

Найбільше обурення і нерозуміння у чоловіків викликають подаровані шкарпетки, про що заявив кожен восьмий респондент (13%). Також «захисників Вітчизни» дивують листівки (5%), квіти (4%) і труси (2%).

Серед справжніх подарункових казусів чоловіки назвали компостер, грамоту від підприємства, клізму, плюшевого ведмедика, каструлю, курильну трубку для того, хто не курить і попільничку тому, хто кидає палити.

Як відомо, День захисника Вітчизни відзначається 23-го лютого.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути