chrome firefox opera safari iexplorer

Київські освітяни більше тижня не отримують заробітну плату

27 лютого 2013 о 11:08

Освітяни Голосіївського району більше тижня не отримують заробітну плату.

Про це на своїй сторінціFacebook пише Микола Даневич.

За його словами, вчителям ще 19 лютого мали виплатити аванс, але станом на 27 лютого, люди не отримали зароблених грошей.

«В середньому кожен з них не отримав по 1000 – 2000 гривень. Затримку авансу пояснюють відсутністю підписів керівників району, які звільнилися. Знову люди стали заручниками адміністративної вакханалії», — відзначив Даневич.

Він додав, що в Голосіївському районі 3 тисячі освітян і близько 2 тисяч технічного персоналу.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути