chrome firefox opera safari iexplorer

В океанаріумі Штральзунда померла тигрова акула з київського ТРЦ

01 березня 2013 о 09:06

Про це повідомляє ТСН. Після переселення німці стан Великого Джона оцінили як задовільний. Однак Валентин, як охрестили акулу на новому місці, відмовлявся від їжі.

Останнім часом йому різко погіршало, ветеринари були безсилі. Розтин показав – причиною смерті акули стала кишкова інфекція. Нагадаємо, у новому київському ТЦ жива акула плавала з розбитим носом.

Через місяць після появи інформації про жорстоке поводження з акулою її посадили на карантин та перевезли до Німеччини. В океанаріумі Великого Джона перейменували на Валентина. Він плавав в акваріумі на майже три мільйони літрів води і знайомився з подружкою – акулою Ніккі.

Розділи: Суспільство

8 травня

Інші дати
Микола Козловський
1921 –  український майстер фотографічних справ. Лауреат Шевченківської премії за фотоальбом «Києве мій».  
Розгорнути
Народився Данило Лідер
(1917, с. Вікторівка, Росія - 2002) - художник театру, педагог. Народний художник України. Серед найвідоміших робіт: оформлення вистав "Ярослав Мудрий" І. Кочерги, "Король Лір" В. Шекспіра, "Дядя Ваня" А. Чехова, "Візит старої дами" Ф. Дюрренматта, "Тев'є-Тевель" за Шолом Алейхемом.
Розгорнути
Народилася Надія Кибальчич
(1878, с. Ясногород Житомирської обл. - 1914) - українська письменниця, перекладачка. Автор книжок "Поезії", "Дитячі оповідання", "Малий Ніно", "Спогади кота Сивка" та ін.
Розгорнути
Народився Василь Вовк-Карачевський
(1834, с. Дуболучівка Чернігівської обл. - 1893) - український громадсько-культурний діяч, публіцист, перекладач, Автор публіцистичних сатей, історичних досліджень ("Канів і його коротка історія"), перекладів праць М. Костомарова, М. Дашкевича, В. Антоновича.
Розгорнути