chrome firefox opera safari iexplorer

Обвалився міст, що з'єднує Чернівецьку та Хмельницьку області

10 квітня 2013 о 09:18

На Буковині частково обвалився міст через Дністер, який з'єднує Чернівецьку та Хмельницьку область, пише Gazeta.ua з посиланням на ТСН.

Старий 60-річний міст, яким до того ж проходить міжнародна траса Чернівці-Житомир, не ремонтували жодного разу. Тож, одна з бетонних балок просто обвалилася.

Кілька днів замість двох смуг для проїзду залишилася лише одна, якою машини могли їхати лише по черзі й стояли у заторах.

Ввечері у вівторок, 9 квітня, міст закрили повністю. А до найближчої переправи водіям доведеться їхати майже 100 км.

Як пояснили в Укравтодорі, міст закрили через його аварійність. Наразі чекають на висновки експертів про його безпечність, а потім вже на ремонт.

«Міст буде відремонтований, і, сподіваюся, що роботи ми розпочнем найближчим часом, після витримки всіх необхідних процедур повязаних з тендерами», — повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах.

Розділи: Довкілля

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути