chrome firefox opera safari iexplorer

Водіїв просять бути уважними на дорогах 12-13 квітня: очікуються складні погодні умови

12 квітня 2013 о 11:23

Державтоінспекція України попереджає водіїв про складні погодні умови протягом 12-13 квітня і рекомендує бути особливо уважними на дорогах.

Зокрема, за прогнозом Гідрометцентру, вночі і вранці 12 квітня в центральних областях очікується сильний туман, видимість буде досягати тільки 200-500 м. У горах Карпат і на Закарпатті два дні будуть сильні дощі, пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Правоохоронці радять вмикати фари ближнього світла або протитуманні фари, а також дотримуватися дистанції і не перевищувати швидкості.

«Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при складних погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово, а при зупинці обов'язково вмикайте аварійну світлову сигналізацію», — наголосили у відомстві.

Як повідомлялося сьогодні, 12 квітня, в Івано-Франківській області в місті Косові обвалиласячастина дороги через підмив берега річки.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути