chrome firefox opera safari iexplorer

Найдовший затор у Києві розтягнувся майже на 11 км

22 квітня 2013 о 10:56

За даними аналітичної служби «Яндекс Пробки» найдовший затор на минулому тижні утворився 16 квітня о 09:39 на Великій Кільцевій дорозі від проспекту Перемоги до вулиці Крейсера «Аврора». Затор розтягнувся на 10,9 км.

Кияни оговтуються після ночі в заторах та жартують над примхами погоди 17 квітня о 15:45 авто «тягнулись» від Чоколівського бульвару до вулиці Олени Теліги. Машини їхали з невеликою швидкістю 7,5 км.

Менший затор у 6,3 км утворився у вівторок, 16 квітня, на вулицях Червоноармійській, Хрещатику, Володимирському узвозі, Сагайдачного і Межигірській. 16 квітня машини також «стояли» від проспекту Петра Григоренка (станції метро «Позняки») до Наддніпрянського шосе — 5,4 км. Крім цього, у вівторок було складно проїхати 5,3 км по Великій Кільцевій дорозі.

Нагадаємо, у Києві найскладнішим днем в плані заторів стало 24 грудня 2012 року. Саме тоді був зафіксований найдовший затор за сезон зими 2012—2013 рр.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

9 травня

Інші дати
Роман Андріяшик
1933 – український письменник, журналіст, лауреат Шевченківської премії за роман про Ю. Федьковича «Сторонець».
Розгорнути
День Перемоги
Пам’ять серця… Пам’ять сивини… Пам’ять тих, що не прийшли з війни. Пам’ять – наче квіти на броні… Сонце усміхається мені. (Микола Сингаївський)
Розгорнути
Народився Володимир Гнатюк
(1871, с.Велеснів, Тернопільська область - 1926) – український фольклорист, етнограф, мовознавець, літературознавець. Започаткував систематизоване видання фольклорних та етнографічних матеріалів («Галицько-руські анекдоти», «Галицько-руські народні легенди», «Коломийки», «Колядки та щедрівки».
Розгорнути