chrome firefox opera safari iexplorer

Державні ТРК запустить новий телепроект «Країна талантів»

22 травня 2013 о 11:25

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, в ефірі обласних державних телерадіокомпаній стартує за ініціативи Держкомтелерадіо України новий телевізійний проект «Країна талантів», що популяризуватиме різні напрями дитячої творчості. Про це УНН повідомили у прес-службі Державного комітету телебачення і радіомовлення.

Метою проекту є урізноманітнення програм для дитячої аудиторії, забезпечення освітньо-культурних потреб дітей. Його започатковано на виконання Указу Президента України, яким 2013 рік оголошено Роком дитячої творчості.

Щосуботи о 16:30 кожна обласна державна телерадіокомпанія представлятиме програму, яка розповість про кращі зразки творчості талановитих та обдарованих дітей області, їхні спортивні досягнення, познайомить з цікавими особистостями, розкаже про дитячі заходи, що відбуваються в області.

Краща програма проекту визначатиметься глядачами за допомогою on-line голосування, яке проходитиме до 30 листопада 2013 року.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути