chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві нарахували 1413 мільйонерів

10 липня 2013 о 12:30

Кількість киян, дохід яких у 2012 році перевищив 1 мільйон гривень, складає 1413 осіб.

Про це свідчать попередні дані перевірок поданих декларацій, повідомляє прес-служба Міндоходів.

«Столичні міліонери отримали у минулому році доходів на загальну суму 6,1 мільярди гривень та до бюджету вони мають сплатити понад 209 мільйонів гривень податку», — повідомила начальник Головного управління Міндоходів у Києві Ірина Носачова.

Нагадаємо, у 2011 році свої статки понад 1 мільйон гривень, задекларували 1037 громадян, на загальну суму 5,1 мільярд гривень.

З початку 2013 року у столиці подано понад 29 тисяч декларацій про майновий стан та доходи громадян, які задекларували доходів, отриманих у 2012 році, на більш ніж 10,7 мільярдів гривень.

Згідно поданих декларацій сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету, склала 300 мільйонів гривень. До державної казни вже надійшло 165,3 мільйонів гривень.

Керівник столичного управління Міндоходів зауважила: «Кожен громадянин, відповідно до Податкового кодексу, має самостійно до 1 серпня сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій їм податковій декларації».

29 квітня

Інші дати
Народився Леонід Верещагін
(1909, м.Херсон, - 1977) - український і російський фізик, доктор фізико-математичних наук без захисту дисертації, академік. Автор розробки апаратури високого тиску для проведення наукових досліджень і технологічних праць. Під його керівництвом в СРСР вперше отримано синтетичні алмази.
"Академік... Верещагін входив до когорти вражаючих творців...дива в науці й техніці третьої чверті ХХ ст., до якої належали видатні особи - С. П. Корольов, М. В. Келдиш, П. Л. Капиця, А. М. Прохоров... і багато інших, які визначали рівень не тільки вітчизняної, а й світової науки." (Віра Євдокимова)
Розгорнути
Народився Григорій Денисенко
(1919, с. Ходорів Київської обл. - 1999) - учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. За його ініціативи вперше в СРСР було побудовано випробувальний полігон "Десна" з комплексного використання відновлювальних джерел енергії.
Розгорнути
1648 – почалася битва під Жовтими Водами
Битва під Жовтими водами (29 квітня— 16 травня 1648) — битва між військами Речі Посполитої і українськими козацько-селянськими військами Богдана Хмельницького та його татарськими союзниками. Перша переможна битва в ході Національно-визвольної війни 1648 – 1654 років, що мала величезне політичне і воєнне значення для Богдана Хмельницького та самого ходу війни.
«Бог не без милості, козак не без щастя» (Українське прислів'я)
Розгорнути