chrome firefox opera safari iexplorer

Українці змушені писати розписки про згоду із затримкою паспортів

18 липня 2013 о 09:30

Ажіотаж навколо закордонних паспортів поволі спадає. Перші закордонні документи на нових бланках поїхали в регіони.

Державна міграційна служба рапортує, що лік відісланим документам іде на тисячі. Установа обіцяє забезпечити усіх, хто замовляв термінові паспорти, щонайдовше впродовж тижня.

Однак від людей, які подають документи на отримання, тепер вимагають іще й розписку про те, що ті не матимуть претензій, якщо видачу паспортів раптом затримають.

Видають наразі документи лише тим, хто замовляв їх іще у травні. Решті замовників доведеться зачекати щонайменше тиждень.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути