chrome firefox opera safari iexplorer

Google нанесла на свої карти маршрути громадського транспорту у 9 курортних містах Криму

16 серпня 2013 о 09:32

Google запустила функцію «Громадський транспорт» на своїх картах у 9 курортних містах Криму: Алушті, Севастополі, Джанкої, Феодосії, Керчі, Сімферополі, Судаку, Ялті та Євпаторії.

Туристам стане легше планувати свою подорож: за допомогою функції можна обрати зручний для себе вид транспорту (автобус, тролейбус чи маршрутка), прокласти необхідний маршрут, знайти зупинки і отримати інформацію про приблизний час, який витратиться на дорогу, пише ZN.ua

Для того, щоб спланувати подорож, необхідно зайти у карти Google, клікнути «Маршрути», обрати іконку транспорту, після чого ввести напрямки своєї подорожі. Сервіс прорахує найшвидший шлях з пункту А в пункт Б і запропонує найбільш оптимальні варіанти пересування.

Інформація про маршрути громадського транспорту на картах Google доступна трьома мовами: українською, англійською та російською. Доступ до інформації є у всіх браузерах, включаючи мобільні, а також на картах Google для Android і iOS.

Google запустила функцію «Громадський Транспорт» як експеримент у 2005 році, а у жовтні 2007 року вона стала частиною Карт Google. Функція дає змогу дізнатися розклад руху транспорту у більш ніж 800 містах по всьому світу, включаючи Нью-Йорк, Лондон, Токіо та Сідней. Для України функція «Громадський транспорт» доступна для 23 міст.

 

карты гугл
карты гугл

 

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути