chrome firefox opera safari iexplorer

1 листопада до Польщі можна буде потрапити «зеленим» коридором

30 жовтня 2013 о 09:34

У день відзначення 95-ї річниці Листопадового чину, 1 листопада, прикордонні служби України та Польщі спростять перетин державного кордону.

Особи, які цього дня перетинатимуть українсько-польський державний кордон з метою відвідання місць поховань своїх рідних і близьких, можуть скористатися «зеленим» коридором.

«Ці спеціально виокремленні смуги призначені для подорожуючих, які не перевозять товарів, що підлягають декларуванню, а їх подорож є туристичною або діловою», – повідомляє Посольство України в Польщі.

«Зелені» коридори діятимуть на автомобільних пунктах пропуску через державний кордон Ягодин – Дорогуськ та Рава Руська – Гребенне.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути