chrome firefox opera safari iexplorer

Ліга Європи. «Динамо» — «Тун» 2:0

08 листопада 2013 о 10:01

У Швейцарії відбувся четвертий тур Ліги Європи, в рамках якого місцевий футбольний клуб «Тун» приймав ФК «Динамо» (Київ). Зустріч закінчилася з рахунком 2:0 на користь киян.

«Динамо» приїхало до Швейцарії за перемогою. Враховуючи минулий домашній матч, завдання не здавалося недосяжним. Однак, враховуючи непостійність киян, можна було чекати всього. Особливо враховуючи момент, який стався на 17-й хвилині матчу: нападник «динамівців» Мбокані за хвилину примудрився заробити два гірчичника, і, як результат – червона і видалення.

При таких розкладах домогтися перемоги стало не так вже й просто, незважаючи на те що «Динамо» грало далеко не з фаворитом чемпіонату. Але на 28-й хвилині господарі піднесли подарунок, оформивши автогол. Лукас Шенкель зрізав м'яч у власні ворота після прострілу Ярмоленка.

Гра трохи заспокоїлася, господарі періодично намагалися пресингувати, але «динамівці» впевнено працювали в обороні. «Туну» нічого не залишалося як «бомбити» ворота Шовковського здалеку. Але футбольний бог сьогодні явно був на боці киян.

На 69-й хвилині гості поставили крапку в грі. Ярмоленко красивим ударом зі штрафного забив другий гол команди.

Після матчу «Динамо» зрівнялося за очками з лідером групи бельгійським «Генком», який, до речі, програв сьогодні виїзний матч проти віденського «Рапіда».

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути