chrome firefox opera safari iexplorer

Блохін залишиться головним тренером «Динамо» до кінця сезону

16 грудня 2013 о 16:08

На зустрічі президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса і головного тренера Олега Блохіна, що відбулася в понеділок, 16 грудня, і тривала більше двох годин, сторони дійшли згоди щодо продовження співробітництва до закінчення сезону 2013/2014 років.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Динамо».

«Олегу Блохіну вдалося переконати Ігоря Суркіса в тому, що йому вдасться вирішити з командою усі завдання, поставлені на сезон», — зазначається у повідомленні.

Подальша доля наставника в клубі залежатиме від підсумків виступу «Динамо» в чемпіонаті країни. За підсумками осінньої частини сезону кияни з 36 очками ділять друге місце з харківським «Металістом», відстаючи від «Шахтаря» на п'ять очок. А також від вдалої гри у Лізі Європи.

Нагадаємо, що бесіду віч-на-віч за підсумками року Суркіс і Блохін планували провести відразу після матчу Ліги Європи з «Рапідом», проте Ігор Суркіс прийняв рішення перенести бесіду на 16 грудня.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути