chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України з фристайлу сьогодні стартує на етапі Кубка світу

10 січня 2014 о 14:16

Сьогодні збірна України з фристайлу стартує на етапі Кубка світу в Дір-Веллі у США, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства молоді та спорту України.

За повідомленням, у рамках заключної стадії олімпійського відбору на Ігри-2014 українцям залишилося виступити на чотирьох етапах Кубка світу. Окрім старту в Дір-Веллі, вони візьмуть участь в етапах світового Кубка в американському Нортстарі та в канадському місті Валь Сент-Ком.

На всіх чотирьох етапах Україну представлятимуть Олександр Абраменко, Микола Пуздерко, Надія Діденко, Ольга Волкова, Ольга Полюк, Анастасія Новосад і Надія Мохнацька.

Для отримання путівки на сочинську Олімпіаду спортсменам за підсумками виступів на Кубках світу потрібно потрапити до топ-25 загального заліку Міжнародної федерації лижного спорту.
Від України в Сочі зможуть виступити шість представників фристайлу (чотири дівчини та два хлопця).

Додамо, що заключний тренувальний збір перед стартом у Сочі українські фристайлісти проведуть у Фінляндії.

Нагадаємо, зимові Олімпійські ігри 2014 пройдуть з 7 по 23 лютого 2014 року в місті Сочі, Росія.

Додамо, що найбільші медальні сподівання України пов'язані з жіночою біатлоною збірною.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути