chrome firefox opera safari iexplorer

Квитки на бій Кличко-Леапаї коштуватимуть від 55 євро

04 лютого 2014 о 18:53

Квитки на бій чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC, WBO, IBF Володимир Кличко і австралійця Алекса Леапаї надійдуть у продаж 11 лютого.

Вартість найдешевших квитків становитиме 55 євро, а VIP-квитків, куди входять у себе і відвідування VIP-паті, коштують 640 євро.

Нагадаємо, що поєдинок Володимир Кличко — Алекс Леапаї відбудеться 26 квітня в німецькому Оберхаузені на Koenig Pilsener Arena, яка вміщує 12 650 глядачів.

На цій арені пройшло близько сотні шоу світового значення, які відвідали понад 800 тисяч глядачів.

Тут виступали Брайан Адамс, Елтон Джон, Брітні Спірс, Кайлі Міноуг, Боб Ділан, Крістіна Агілера, Ерос Рамазотті, Пол Маккартні, Кріс Рі, Дженніфер Лопес, Леді Гага, Джо Кукер, групи КІСС, Оазис, Статус Кво і багато інших.

Два бої в Оберхаузені провів і Володимир Кличко. Щоправда, ще на старті своєї професійної боксерської кар'єри — 19 вересня 1998 року українець уже в другому раунді нокаутував американця Стіва Паннелла, а 13 червня 1997 року також в другій трихвилинці відправив на настил рингу американця Пола Ешлі.

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути