chrome firefox opera safari iexplorer

Є всі можливості вже завтра звільнити Юлію Тимошенко, — Томенко

22 лютого 2014 о 11:48

В разі, якщо протягом дня з’ясується, що Віктор Янукович знаходиться поза межами країни, законопроект про звільнення Юлії Тимошенко повинен бути підписаний новообраним Головою Верховної Ради, відповідно, опублікований, і таким чином він набуде чинності.

Про це сьогодні заявив народний депутат Микола Томенко, виступаючи у Верховній Раді.

За його словами, необхідно також делегувати групу народних депутатів, які повинні забезпечити в Харкові виконання закону щодо звільнення Юлії Тимошенко. «Це можна зробити протягом сьогоднішнього дня і вже завтра забезпечити виконання даного закону», – зауважив М. Томенко.

«Також треба не забути про наших колег, що боролися з режимом Януковича і потрапили або за грати, або змушені були емігрувати. Я маю на увазі Андрія Шкіля, Михайла Поживанова та інших. Так само необхідно забезпечити скасування незаконних рішень прокуратури про відкриття проти них кримінальних справ і дати їм можливість повернутися в Україну», – зазначив Микола Томенко.

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути