chrome firefox opera safari iexplorer

Очільники Київського зоопарку привласнили 200 тис. грн бюджетних коштів

17 березня 2014 о 14:30

Прокуратура Шевченківського району Києва розпочала кримінальне провадження стосовно посадовців Київського зоологічного парку за фактом розтрати та привласнення понад 200 тис. гривень бюджетних коштів, виділених на будівництво експозиції «Пташник».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Шевченківського району Києва.

Прокурорською перевіркою встановлено, що у період з 1 січня 2012 року по 1 жовтня 2013 року посадові особи Київського зоологічного парку безпідставно перерахували на рахунки приватних підприємств 94 тис. гривень за нібито виконані ремонтно-будівельні роботи зі створення об’єкту виставкового павільйону для рідкісних птахів.

Крім того, ще близько 106 тис. гривень дирекція зоопарку необґрунтовано витратила на утримання філії служби замовника.

У результаті цього державі спричинено збитків на суму понад 200 тис. гривень.

Джерело: zik.ua
Розділи: Суспільство

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути