chrome firefox opera safari iexplorer

Сім'ям загиблих на Майдані виплатять по 117,6 тисяч гривень

28 березня 2014 о 16:19

Кабінет міністрів України прийняв постанову про грошову виплату сім'ям загиблих (померлих) учасників масових акцій протесту.

Як передає кореспондент УНІАН, зокрема на сьогоднішньому засіданні уряду прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до членів уряду з проханням підтримати “постанову про невідкладну виплату стократного розміру мінімального прожиткового мінімуму кожній родині загиблого — це 104 родини”.

Кабмін підтримав це рішення одноголосно.

Яценюк підписав відповідну постанову та звернувся до міністра фінансів Олександра Шлапака з проханням забезпечити ці виплати.

Крім того, Кабінет міністрів на засіданні підтримав пропозицію прем'єра установити з 1 квітня цього року доплату в розмірі 5 тисяч гривень “кожній дитині, кожній вдові, кожній сім'ї, які були на утриманні загиблого чи померлого” під час масових акцій протесту. “Це наш обов'язок перед родинами”, — підкреслив прем'єр.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

1 травня

Інші дати
Народилася Нонна Копержинська
(1920, м. Київ – 1999) - українська актриса театру і кіно. Народна слава прийшла до неї після ролей у фільмах «За двома зайцями» і «Королева бензоколонки».
«Нонна Копержинська не грала на сцені – вона на ній жила, і в цьому її можна порівняти з Амвросієм Бучмою». (Галина Яблонська).
Розгорнути