chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін оновив свій сайт за 330 тисяч гривень

09 січня 2012 о 16:15

Кабінет Міністрів Україні кардинально оновив дизайн свого сайту. Виконавцем нового порталу для уряду стала компанія «Софтлайн-IT», яка перемогла на тендері, де була єдиним учасником.

Вартість робіт склала 330 тисяч гривень. Ця ж компанія запускала сайт Кабміну (kmu.gov.ua) в 2002 році, а протягом 2003—2009 років здійснювала його технічну підтримку та супровід.

Новий портал містить, як і раніше, кілька головних розділів — інформацію про уряд і його діяльності, органи влади, нормативно-правову базу, звернення громадян тощо.

Крім того, на оновленому сайті розширено функціонал Медіаматеріали — фото та відео. У шапці сайту містяться іконки соціальних мереж, однак клікабельним з них є лише Twitter i Facebook, в той час як Google+ і Blogger взагалі не працюють.

Примітно, що в розділі Блоги на сайті Кабміну міститься перелік блогів міністрів, які були створені на базі Укрінформу в листопаді, і тільки прізвище Миколи Азарова веде на його сторінку в Facebook.

При цьому англомовна версія сайту Кабміну має урізані можливості.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути