chrome firefox opera safari iexplorer

Міністерство освіти і науки скорочує паперову звітність дитсадків

17 квітня 2014 о 10:46

Міністерство освіти і науки удвічі скоротило паперову звітність для дитячих садків та управлінців щодо дошкільної освіти. Про це йдеться у повідомленні прес-служби освітнього відомства.

У Міносвіти зазначають, що Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію про зменшення кількості звітувань про динаміку розвитку дошкільної освіти.

Відтепер керівники дошкільних навчальних закладів, органи управління освітою подаватимуть інформацію про кількість дитячих навчальних закладів та динаміку контингентів дітей у дитячих садках не щоквартально, як було дотепер, а лише двічі на рік: станом на 20 серпня та до 25 грудня.

«Таким чином, керівники дитячих садків, управлінці освітою районних відділів освітою та обласних управлінь готуватимуть і подаватимуть удвічі менше паперів», — йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки.

Як повідомлялося раніше, нещодавно в освітньому відомстві повідомили про практичні кроки щодо відміни нормативних документів, які породжують невиправдану звітність загальноосвітніх навчальних закладів.

Джерело: RegioNews
Розділи: Новини освіти

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути