chrome firefox opera safari iexplorer

У Донецьку не працюють майже всі українські радіостанції

19 травня 2014 о 11:51

Майже всі українські радіостанції різко зникли з ефіру в Донецьку з невідомих причин, повідомляє ОстроВ. 

Станом на ранок понеділка, 19 травня, кореспонденту інтернет-видання вдалося налаштувати радіоприймач тільки на донецьке Мега-радіо. Про аналогічну ситуацію жителі міста пишуть у соцмережах. Замість решти звичних донецьким радіослухачам станцій — тільки шипіння.

Раніше сепаратисти захопили Донецьку обласну телерадіокомпанію та ретрансляційну вишку в Донецьку. У зв'язку з цим, замість обласного 27 телеканалу, віщає російський канал з включенням програм проголошеної сепаратистами так званої Донецької народної республіки.

Раніше Генпрокуратура України визнала Донецьку народну республіку і аналогічну Луганську народну республіку терористичними організаціями.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути