chrome firefox opera safari iexplorer

На Донеччині без води залишились ще 4 міста

17 червня 2014 о 09:30

Енергопостачальна компанія «ДТЕК Донецькобленерго» заявляє про відключення від енергопостачання Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка і Дзержинськ Донецької області через бойові дії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, передають «Новости Донбасса».

«16 червня в результаті активних бойових дій в місті Краматорськ знеструмлені підстанції 110 кВ» Соцмісто «, 35кВ» Біленька «і 35кВ» Третій Підйом «. В результаті без електропостачання опинилася насосна станція 2-го Донецького водоканалу, через що без водопостачання опинилися Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка і Дзержинськ. Крім того, в Краматорську без електроенергії залишилися: фільтрувальна станція, будівля міськвиконкому, дитяча та опікова лікарні», — йдеться в повідомленні.

Співробітники «ДТЕК Донецькобленерго» намагаються за допомогою резервних джерел живлення відновити енергопостачання лікувальних установ.

«Енергетикам вдалося оглянути одну з відключених підстанцій. Співробітники виявили, що обладнання пошкоджено осколками хв. Бригади» ДТЕК Донецькобленерго «готові відновити енергопостачання в найкоротші терміни за наявності вільного і безпечного доступу до ушкоджених об'єктів. Однак, на даний момент це неможливо, так як в Слов'янському районі та в місті Краматорськ ведуться бойові дії», — зазначають у компанії.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути