chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з’явилася біржа конфіскату

24 червня 2014 о 09:50

В Україні з’явився сайт, який торгує конфіскатом. Тепер кожен охочий може купити житло, кредит на яке не погасили, техніку, не викуплену з ломбарду, і багато іншого.

Портал tbetu.com.ua, або товарна біржа «Електронні торги України», збирає інформацію про конфісковане майно і виставляє його на аукціон. Зараз на сайті більше 4 тис. оголошень, їх стартова вартість перевищує 10 млрд грн. Як говорить керівник біржі Ірина Сербін, інформацію про конфісковане майно порталу надають близько 50 установ, — пишуть «Вести».

«Це банки, арбітражні керівництва й інші компанії. Шукати оголошення можна як по рубриці, так і за ціною: є більше 100 критеріїв пошуку», — каже Сербін.

За словами керівника торгової біржі, найбільшою популярністю на сайті користується нерухомість та автомобілі. Саме це майно найчастіше стягують, саме за нього до останнього готові торгуватися прості українці.

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути