chrome firefox opera safari iexplorer

П'ять способів уникнути появи зморшок в домашніх умовах

16 липня 2014 о 17:30

Поява зморшок не завжди пов'язана з віковими змінами, іноді це наслідок надмірної емоційності або генетичної схильності.

Уповільнити процес появи зморшок можна і в домашніх умовах, якщо дотримуватися наступних правил:

1. Спати на спині, так як сон в інших позах накладає відбиток на обличчя у вигляді «ліній сну», які ще довго залишаються на обличчі і після пробудження. Єдиний спосіб уникнути цього — спати на спині.

2. Додати в свій раціон лосось. Лосось є джерелом білка, омега-3 жирних кислот. Експерти говорять, що незамінні жирні кислоти живлять шкіру і зберігають її свіжою та юною, а також мінімізують появу зморшок.

3. Дотримуватися основних правил по догляду за шкірою, таким як: менше перебувати на сонці, користуватися сонцезахисним кремом, зволожувати шкіру, не палити.

4. Їсти сою. Соя украй корисна у справі догляду за шкірою. Дослідження показали, що ця бобова культура, яка містить фітестрогени, покращує структуру дерми, вирівнює тон і сприяє захисту від ультрафіолетових променів.

5. Використовувати крем з вітаміном С, який є потужним антиоксидантом і стимулює синтез «свіжого» колагену в шкірі. Вітамін С освіжає і омолоджує шкіру, вирівнює колір обличчя, зменшує пігментацію.

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути