chrome firefox opera safari iexplorer

Україна готує поетапний план повернення Криму

08 серпня 2014 о 18:30

Кабінет міністрів України готує поетапний план повернення Автономної Республіки Крим до складу України і веде активні консультації з кримськотатарською громадськістю.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив у ході брифінгу в п'ятницю прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. 

«Уряд минулого тижня створив центральний орган виконавчої влади щодо переселенців з Криму. Ми ведемо активний діалог і разом з Джемілєвим (Мустафою Джемілєвим, народним депутатом України — УНІАН) готуємо поетапний план, як повертати Крим назад», — сказав Яценюк.

Раніше Яценюк анонсував розгляд у парламенті законопроектів про запровадження санкцій і кримінального переслідування осіб і компаній, зокрема тих, що підтримують анексію Криму Російською Федерацією. 

Наприкінці липня уряд ініціював створення спеціального фонду в обсязі 7 млрд грн для вирішення питань переселенців з Криму і сходу країни.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

3 травня

Інші дати
Народився Микола Яковченко
(1900, м. Прилуки, Чернігівська область – 1974) - український актор театру та кіно. З 1928 року грав на сцені Київського театра імені Івана Франка. Головні ролі - Бублик, Довгоносик («Платон Кречет», «В степах України»), Пеньйонжка («Мартин Боруля»), Лящ («Останні»), Оверко («Фараони»), Распер («Ділок») та інші.
Розгорнути