chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні інформацію про усіх героїв АТО зібрали на одному сайті

19 серпня 2014 о 17:45

В Україні для того, щоб зібрати і систематизувати інформацію про усіх героїв АТО, яким вже зараз потрібна допомога, почав роботу сайт atoheroes.org .

«Кожна наша гривня сьогодні потрібна цим мужнім хлопцям. З початку антитерористичної операції поранено більше 1430-ти українських військових. Багато з них зараз у важкому стані, і наша фінансова підтримка може врятувати їм життя», — кажуть організатори проекту.

Українцям пропонують також допомогти проекту: додавати інформацію про поранених (розділ «Додати героя»), перевіряти номери карток, комунікувати з волонтерами, які відвідують хлопців у шпиталях і оновлювати інформацію на сайті. Для цього необхідно зв'язатися з адміністраторами через панель «Контакти».

Як повідомляв «Обозреватель», у ніч на 19 серпня командир батальйону Національної гвардії «Донбас» Семен Семенченко отримав осколкове поранення в бою під Іловайськом.

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що комбата «Донбасу» було поранено у стегно і спину в результаті розриву міни.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути