chrome firefox opera safari iexplorer

Україна своєю територією захищає світ від Путіна

29 серпня 2014 о 11:32

Росія перейшла до відкритого збройного вторгнення на територію України 

Про це в інтерв'ю Новому Регіону заявив посол України в Литві Валерій Жовтенко. «Російська Федерація перейшла до відкритого збройного вторгнення на територію України. Ми розцінюємо це як зухвалий акт агресії. Регулярні підрозділи збройних сил РФ захопили українське місто Новоазовськ і низку інших населених пунктів України», — сказав Жовтенко. 

«Більше 10000 мирних жителів цих міст фактично опинилися в заручниках російських окупантів. На громадян України здійснюється психологічний тиск, звучать погрози фізичної розправи. Дії агресора де-факто перетворюють Україну на майданчик протистояння між Заходом і Сходом, якого Захід намагається уникнути, а Росія прагне нав'язати. Ми не тільки захищаємо свою територію, ми фактично захищаємо європейську цивілізацію від «російського світу», — додав посол.

Джерело: ictv.ua
Розділи: Громадська думка

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути