chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін затвердив межі зони АТО

31 жовтня 2014 о 14:37

Кабінет міністрів України затвердив перелік населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція.

Відповідне розпорядження від 30 жовтня № 1053-р опубліковане на Урядовому порталі.

«На виконання абзацу 3 пункту 5 статті 11 “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” затвердити перелік населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція», — йдеться в документі.

Міністерству внутрішніх справ, Міністерству оборони за участю Служби безпеки України у п’ятиденний строк з дня закінчення АТО належить внести на розгляд уряду пропозиції про внесення змін до переліку, затвердженого цим розпорядженням, з метою визначення остаточного переліку населених пунктів, на території яких здійснювалася АТО.

Перелік населених пунктів опубліковано на сайті Кабміну.

Інформація станом на 31 жовтня / rnbo.gov.ua

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути