chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Лізі чемпіонів «Шахтар» зіграє з іспанським «Атлетиком»

25 листопада 2014 о 10:08

Футболісти донецького «Шахтаря» проведуть у вівторок свій п'ятий поєдинок у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА. Підопічні Мірчі Луческу на «Арені Львів» зійдуться з іспанським «Атлетиком» з Більбао.

Шанувальники футболу зможуть подивитися цю зустріч на телеканалі «2+2». Початок гри о 21.45.

У першому турі команди розписали безгольову нічию в Більбао, після чого «Атлетик» програв три поєдинки поспіль і претендує лише на місце в Лізі Європи УЄФА.

«Шахтар» зазнав однієї поразки в останніх 18 домашніх зустрічах в Лізі чемпіонів. У двох попередніх матчах групового етапу, «гірники» забили у ворота чемпіона Білорусі БАТЕ 12 м'ячів. У першій зустрічі Луїс Адріано записав у свій актив п'ять голів, у домашньому поєдинку — три. Нападаючого «помаранчево-чорних» відділяє один м'яч від рекорду результативності форварда мадридського «Реала» Кріштіану Роналду на груповому етапі розіграшу.

«Шахтар» може пробитися до плей-офф у третій раз за п'ять сезонів.

В іншому матчі квартету Н БАТЕ зіграє на своєму полі з португальським «Порту».

Турнірне становище: «Порту» — 10 очок, «Шахтар» — 8, БАТЕ — 3, «Атлетик» — 1.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути