chrome firefox opera safari iexplorer

Нові тарифи у київському громадському транспорті почнуть діяти з суботи

06 лютого 2015 о 11:25

Нові тарифи на перевезення пасажирів у міському громадському транспорті почнуть діяти з суботи, 7 лютого 2015 року. Розпорядження Київської міської державної адміністрації про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху, зареєстроване у Головному управлінні юстиції у місті Києві та оприлюднене у газеті “Хрещатик”, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

Так, відповідно до документу, вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом чи фунікулером становитиме 3 гривні.

Вартість разового квитка на перевезення міською електричною, яка працює у звичайному режимі руху, встановлена у розмірі 4 гривень.

Вартість поїздки у метрополітені (без використання пластикової безконтактної картки) становитиме 4 гривні.

Водночас, у разі використання безконтактної картки вартість проїзду в метро залежатиме від кількості поїздок.

Заставна вартість пластикової безконтактної картки встановлена у розмірі 12 гривень. Кількість поїздок, яка може бути одноразово придбана на пластикову картку, не може перевищувати 50 одиниць. Загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 100 одиниць (більше інформації дивіться в Роз’ясненні Департаменту економіки та інвестицій та Департаменту транспортної інфраструктури щодо використання пластикових безконтактних карток в метрополітені та обміну раніше придбаних жетонів та разових квитків).
Термін дії пластикової картки становить 6 місяців з дати придбання або останнього поповнення, незалежно від кількості невикористаних поїздок. При цьому вартість невикористаних поїздок, що залишилися на картці, термін якої закінчився, не повертається.

Згідно з розпорядженням КМДА, проїзд пільгових категорій громадян здійснюється відповідно до вимог законодавства України.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

8 травня

Інші дати
Микола Козловський
1921 –  український майстер фотографічних справ. Лауреат Шевченківської премії за фотоальбом «Києве мій».  
Розгорнути
Народився Данило Лідер
(1917, с. Вікторівка, Росія - 2002) - художник театру, педагог. Народний художник України. Серед найвідоміших робіт: оформлення вистав "Ярослав Мудрий" І. Кочерги, "Король Лір" В. Шекспіра, "Дядя Ваня" А. Чехова, "Візит старої дами" Ф. Дюрренматта, "Тев'є-Тевель" за Шолом Алейхемом.
Розгорнути
Народилася Надія Кибальчич
(1878, с. Ясногород Житомирської обл. - 1914) - українська письменниця, перекладачка. Автор книжок "Поезії", "Дитячі оповідання", "Малий Ніно", "Спогади кота Сивка" та ін.
Розгорнути
Народився Василь Вовк-Карачевський
(1834, с. Дуболучівка Чернігівської обл. - 1893) - український громадсько-культурний діяч, публіцист, перекладач, Автор публіцистичних сатей, історичних досліджень ("Канів і його коротка історія"), перекладів праць М. Костомарова, М. Дашкевича, В. Антоновича.
Розгорнути