chrome firefox opera safari iexplorer

У шести містах України пройде «Тиждень італійського кіно»

24 лютого 2015 о 20:06

У великих містах України відбудеться фестиваль «Тиждень італійського кіно». Про це повідомляє прес-служба «Артхаус трафік».

Фестиваль відкриється 4 березня детективної драмою «Золотий хлопчик» Пупі Аваті — про рекламіста, який завжди мріяв стати письменником і трошки присвоїв мемуари свого батька. У головній жіночій ролі — Шерон Стоун.

Також у програмі — сімейна драма «Людський капітал» (була висунута від Італії на здобуття премії «Оскар» у номінації «найкращий фільм іноземною мовою»), автобіографічний фільм Азії Ардженто «Зрозумій мене, якщо зможеш», любовна комедія «Ось так подружка» (у ній зіграла Летиція Каста).

Фестиваль «Тиждень італійського кіно» пройде в усіх великих містах України:

Київ — кінотеатр «Київ» — з 4 березня

Львів — кінотеатр «Кiнопалац-Коперник» — з 12 березня

Харків — кінотеатр «Kronverk Cinema» в ТРЦ «Дафі» — з 12 березня

Вінниця — кінотеатр «Родина» — з 13 березня

Одеса — кінотеатр «Родина» — з 26 березня

Запоріжжя — кінотеатр ім. Довженка — з 26 березня

Докладніше читайте тут.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини культури

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути