chrome firefox opera safari iexplorer

Фестиваль нової української музики #SVOЇ у Львові

07 травня 2015 о 17:14

15 травня 2015 р. о 20:00 у клубі «Picasso» (м. Львів, вул. Зелена, 88) відбудеться Фестиваль нової української музики #SVOЇ, головної метою якого є відкриття нових яскравих імен на українській сцені.

Учасниками музичного марафону будуть групи та виконавці у найрізноманітніших жанрах (рок, поп-рок, інді, джаз, етно, електроніка та ін.). Головні критерії отримання перепустки у спільноту  – новий, цікавий та якісний музичний продукт та українська «прописка».

На першому фестивалі #SVOЇ виступлять такі гурти та виконавці:

  • Вагоновожатые – новий потужний проект, що народився з співпраці Антона Слепакова («И Друг мой Грузовик…»), Валентина Панюти («Lюk») і Станіслава Іващенко («DOK»);
  • Dead Boys Girlfriend – найгучніший гурт вітчизняної електронної сцени, автори саундтреку до українського трилера «Тіні незабутих предків»;
  • Lika Bugaeva — інді-рок гурт, створений учасницею вокального шоу «Голос країни» з команди Діани Арбеніної;
  • Panivalkova – чуттєве жіноче тріо з укулеле, перкусією та назвою, яку вигадав Фреді Меркьюрі;
  • 5 Vymir – гурт, творчість якого свого часу відзначив гуру української сцени Святослав Вакарчук;
  • Lakeway — прогресивний гурт, що підкорив слухачів відвертістю текстів та чуттєвістю музики;
  • Sasha Boole – унікальний мандрівний кантрі/фольк-виконавець.
Дата:
15.05.2015

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути