chrome firefox opera safari iexplorer

В прокат вийшов український фільм «Це я»

07 травня 2015 о 18:00

Сьогодні в український прокат виходить український фільм Анни Акулевич «Це я». Картина чекала виходу на  на великі екрани близько року, повідомляє Держкіно.

Мелодрама виходить на 37 копіях у 14 містах України. Його прокатом займається вітчизняна компанія Ukrainian Film Distribution, офіційний дистрибутор американського мейджора 20th Century Fox Film Corporation.

Нагадаємо, що фільм був створений компанією Contakt Studio. Бюджет фільму — ₴8 млн, половину коштів було надано Державним агентством з питань кіно.

У маленьке українське містечко з Росії до батьків приїздить Яна. Тут живе її восьмирічна донька, яку виховують з ранніх років бабуся, дідусь і сім'я молодшої сестри Яни. Приїзду гості з Росії дуже чекала вся сім'я, але дочекалися рідні проблем і конфліктів.

Фільм отримав спецприз на МКФ в Анкарі (Турція) та Гран-прі і приз за музичне оформлення в Луканія (Італія), учасник 15 МКФ Незалежних Днів у Карлсруе (Німеччина).

Сценаристами виступили Олег Фіалко та Анна Акулевич, оператор — Данило Дєдков, художник — Сергій Хотимський, продюсер — Олег Фіалко. Саундтрек написав Олег Скрипка, а ролі виконали Яна Соболевська, Ганна Ткач, Вікторія Зубрейчук, Ірина Калашнікова та Василь Чорношкур.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Суспільство

2 травня

Інші дати
Народився Микола Вілінський
(1888, м. Голта, Херсонська область – 1956) – український композитор, педагог. Автор симфонічних сюїт, кантат, вокально-хорових обробок українських, російських і молдавських народних пісень, романсів, камерно-інструментальних творів, а також ряду теоретичних робіт і статей. Вважається засновником баладного жанру в український фортепіанній музиці.
«Микола Миколайович Вілінський був прекрасним музикантом і прекрасною людиною. На всіх його творах лежить печать справжнього таланту і всі вони показують тонкий смак і велику професійну майстерність автора.» (Борис Лятошинський)
Розгорнути
Народився Володимир Лучицький
(1877, м. Київ – 1949) - український геолог, петрограф. Велике значення мають його роботи з вивчення Українського кристалічного щита, Криму. Відкрив родовищ графітів, каолінів. Склав гідрогеологічні та геологічні карти України.
Розгорнути