chrome firefox opera safari iexplorer

Дмитро Халаджи — найсильніша людина планети

13 червня 2011 о 14:56

Він прославився на весь світ, піднявши однією рукою величезну каменюку, вагою 152 кілограми. Дмитро Халаджи — найсильніша людина планети.

Єдиний, хто міг таке підняти був давньогрецький силач Бібоном, що жив у 6 столітті до нашої ери. Дмитро каже — розвивав свої здібності ще з дитинства. Тепер не може провести жодного дня без фізичних навантажень.

В арсеналі атлета — десятки неймовірних рекордів, деякі внесені до Книги Рекордів Гінеса. Це він зігнув 200-кілограмову балку, утримав на місці чотири легкові автівки із запущеними двигунами та забиває рукою залізні цвяхи. Свій коронний номер Дмитро Халаджи присвятив глядачам “Репортеру”.

Дмитро Халаджи, найсильніша людина планети: “Берем 3 гвоздя и начинаем делать вот такую вещь. То есть вот на данный момент я единственный человек, кто вяжет подобную вещь”.

Відеосюжет можна переглянути тут.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути