chrome firefox opera safari iexplorer

У ДТП загинула найсильніша людина України

25 червня 2012 о 14:07

Відомий важкоатлет Юрій Малько ввечері 23-го червня потрапив у смертельне ДТП на одній із трас під Полтавою.

У результаті травм спортсмен помер у реанімації, не приходячи до тями.

Про це, з посиланням на ДАІ Полтави, пише Сегодня.

Малько, який їхав на мотоциклі Honda, не впорався з керуванням. Аби не зіткнутися з дитиною, що їхала на велосипеді, спортсмен скерував свій байк до бетонного відбійника. Тим не менш, повністю уникнути зіткнення з велосипедисткою йому не вдалося, школярку госпіталізували з тяжкими травмами.

Юрій Малько був офіційно визнаний найсильнішою людиною України. Йому вдалося зрушити і протягти 8 метрів залізничний состав із 22 вагонів загальною масою в 500 тон.

Фото km.pl.ua

Цей абсолютний рекорд був представлений на розгляд колегії Книги рекордів Гіннеса, одначе дочекатися результатів Малько, якого називали "Залізною людиною ", так і не встиг...

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути