chrome firefox opera safari iexplorer

Дмитро Халаджи — найсильніша людина планети

13 червня 2011 о 14:56

Він прославився на весь світ, піднявши однією рукою величезну каменюку, вагою 152 кілограми. Дмитро Халаджи — найсильніша людина планети.

Єдиний, хто міг таке підняти був давньогрецький силач Бібоном, що жив у 6 столітті до нашої ери. Дмитро каже — розвивав свої здібності ще з дитинства. Тепер не може провести жодного дня без фізичних навантажень.

В арсеналі атлета — десятки неймовірних рекордів, деякі внесені до Книги Рекордів Гінеса. Це він зігнув 200-кілограмову балку, утримав на місці чотири легкові автівки із запущеними двигунами та забиває рукою залізні цвяхи. Свій коронний номер Дмитро Халаджи присвятив глядачам “Репортеру”.

Дмитро Халаджи, найсильніша людина планети: “Берем 3 гвоздя и начинаем делать вот такую вещь. То есть вот на данный момент я единственный человек, кто вяжет подобную вещь”.

Відеосюжет можна переглянути тут.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути