chrome firefox opera safari iexplorer

На ринку України лише 3% справжньої ковбаси

15 березня 2012 о 14:20

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекціі Сергій Кияниченко.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.

— На сьогоднішній день є така продукція, але, на жаль, в загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить в собі синтетичних речовин, – повідомив Кияниченко.

До речі, в Україні виробляють лише 5% продуктів, які відповідають державному стандарту, що діє ще з СРСР.

18 грудня

Інші дати
Народився Микола Куліш
(1892, смт.Чаплинка, Херсонська область – 1937) – український письменник, режисер, драматург, громадський діяч, педагог. Автор п»єс «Мина Мазайло», «97», «Народний Малахій».
Розгорнути
Народилася Михайлина Коцюбинська
(1931, м Вінниця - 2011) - літературознавець. Авторка книжок "Образне слово в літературному творі", "Література як мистецтво слова", "Етюди про поетику Шевченка", "Зафіксоване і нетлінне" та ін.
Розгорнути
Народився Роман Завадович
(1903, с. Славна тапер Тернопільської обл. - 1985) - письменник, редактор україномовних видань за кордоном. Автор низки книжок для дітей, а також збірки релігійних віршів "З буднів у свято".
Розгорнути

Новини Дивитися всі