chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ влаштувала конкурс на знак «За кермом літній водій». Фото

19 липня 2012 о 15:23
У Дніпропетровській області проходить конкурс на кращий розпізнавальний знак «За кермом літній водій». Його у червні оголосила ДАІ області.

Прес-служба відомства опублікувала на своєму сайті ескізи поданих на конкурс робіт.

«Переможець може розраховувати на заохочувальний приз», — пообіцяли даішники і закликали надсилати далі свої роботи.

Причиною проведення конкурсу прес-служба ДАІ Дніпропетровської області назвала зацікавленість громадськості проблемою літніх водіїв за кермом.

Аргументація відомства така:

«На відомчому сайті управління ДАІ проводиться опитування: Чи вважаєте Ви за доцільне щоб літні водії розміщували на своєму авто відповідний розпізнавальний знак „За кермом літній водій“ аби привернути увагу інших?

Опитування показало, що 85,7%  респондентів вважають, що це питання потребує уваги. До Державтоінспекції надійшли макети відповідного знака, який, на думку учасників дорожнього руху, інформував би інших водіїв, що за кермом літній водій, та він розраховує на більш уважне до нього ставлення».

Прес-служба також закликає "доєднатися до громадського обговорення, залишити свій голос в опитуванні та підтримати ініціативу, можливо за вашої підтримки в Правилах дорожнього руху України з’явиться новий розпізнавальний знак «За кермом літній водій».

 

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути