chrome firefox opera safari iexplorer

Як українці рекламу Яценюку, Порошенку і Ляшку проплатили

28 грудня 2016 о 10:48

Пам’ятаєте, як нові й оптимістичні депутати разом з громадськими активістами лобіювали закон про бюджетне фінансування партій? Мовляв, і брати-американці вимагають, і грантові гроші виділені й освоєні, та й корупція зникне...

Тоді відповідний законопроект № 2123а ініціювали Юрій Луценко, Сергій Лещенко, Андрій Парубій, Вікторія Сюмар, Ігор Гринів, Світлана Заліщук, Мустафа Найєм та ін.

Я ж намагався пояснити, що в умовах бідної та корупційної України бюджетне фінансування політичних партій є просто АМОРАЛЬНИМ та ЦИНІЧНИМ!

А після ухвалення Закону пропонував партіям переказати ці кошти платників податків на зміцнення армії, або, скажімо, на лікування військових-ветеранів та інвалідів.

Проте, є як є: «бідні» партії, які вже отримали з бюджету 141 млн. грн. фінансування, вирішили «освоїти» ці кошти (що необхідно зробити до Нового року) шляхом розміщення телевізійної реклами.

Отож, нині отримуємо «естетичне» задоволення від партійної телереклами ЗА НАШІ Ж ГРОШІ!!!

P.S.

А в проекті Держбюджету-2017 на фінансування партій було передбачено майже півмільярда гривень…

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

 

Розділи: Політика

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути