chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко закликав українців відпочивати в Україні

01 серпня 2017 о 12:59

Голова фонду «Рідна країна» та ініціатор всеукраїнської акції «7 чудес України» Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook нагадав українцям якою цікавою та привабливою може бути наша країна для відпочинку та активного туризму.

«Мандруй Україною! Відпочивай в Україні!» Таку просвітницьку акцію я з нашою командою “Рідної країни” започаткував в 2005 році. Переконаний, якби різні влади і так звана правляча еліта підтримали нас ці останні 12 років як бюджетними програмами так і власним прикладом, ми б мали іншу країну», – повідомив Микола Томенко.

На сайті 7 chudes.in.ua можна знайти місцевість для відпочинку на різний смак – тут і Дністровський каньйон для любителів екстремальних видів спорту, і унікальні природні печери, і озеро Синевир для любителів пляжного відпочинку.

«Попри елітну моду на закордонний відпочинок, наші туристичні та оздоровчі проекти стають все більш популярними. Розпочинається реальна конкурентна боротьба у цій галузі і це добре», – зазначив ініціатор акції «7 чудес України».

Сам Микола Томенко повідомив, що  як і в 2005 році, планує серпень провести у мандрівках рідною країною і порекомендував українцям перед поїздками переглядати фільми із циклу “7 чудес України” на сайті 7 chudes.in.ua

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути