chrome firefox opera safari iexplorer

З нагоди Дня Незалежності варто пропагувати Україну, а не політиків чи партії — Микола Томенко

19 серпня 2014 о 12:23

Радник Президента України, засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко напередодні відзначення Дня Незалежності звернувся до керівників місцевого самоврядування та власників компаній, що займаються зовнішньою рекламою з пропозицією підтримати громадські ініціативи патріотичного спрямування.

«У цей непростий для країни період надзвичайно корисними є кампанії соціальної реклами на телебаченні, радіо та носіях зовнішньої реклами, які мають пропагувати збереження єдності України, патріотизм та гордість за власну історію, культуру, мову та традиції», – зауважив радник Президента України з гуманітарних питань.

Микола Томенко повідомив про те, що його фонд «Рідна країна» підготував відповідний проект соціальної реклами для розміщення на носіях зовнішньої реклами, в Інтернеті та пропонує використовувати її в період святкування Дня Незалежності.

Підсумовуючи він сказав, що з нагоди Дня Незалежності варто пропагувати Україну, а не політиків чи партії.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути