chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: «Путінці» сьогодні проти параду в Києві, а завтра – проти Дня Незалежності

20 серпня 2014 о 10:46

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко вважає необхідним проведення параду в День Незалежності.

Він зауважив, що спроба дискредитувати дану ідею розпочалася з проросійських медіа та була вперше озвучена політиками з команди Януковича: «Найпарадоксальніше коли ті, хто у свій час вивезли гроші з України та сьогодні перебувають за її межами, переймаються ефективністю використання бюджетних коштів. Є ще інша група політиків, які залишилась в Україні та «турбуються» тим, що мешканці Донбасу не зрозуміють ідею параду в Києві. Загалом, якщо чесно сказати, демонстрація бойового духу української армії в столиці України найбільше дошкуляє Путіну з його «русским миром»

Радник Президента з гуманітарних питань наголосив, що запланований парад у Києві буде одним з найбільш економних з точки зору витрачання коштів, але важливою є не форма про яку ведуть дискусію, а сама ідея: в державі з’явилась справжня українська армія, яка здатна захистити власну країну і свій народ.

«Парад на День Незалежності необхідний, бо якщо сьогодні «путінці» проти параду в Києві, то завтра вони виступлять і проти відзначення Дня Незалежності» – підсумував Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути